Кіровоград:Бліц-новини освіти

Січень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

27 січня в актовому залі навчально-виховного комплексу „Кіровоградський колегіум – спеціалізований навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – центр естетичного виховання” під головуванням начальника управління освіти Лариси Костенко відбулося розширене засідання колегії управління освіти Кіровоградської міської ради.

Розглянуто питання:

про підсумки фінансово-господарської діяльності управління освіти, установ міста у 2011 році;
про виконання ст. 35 Закону України «Про освіту», ст.6 Закону України «Про загальну середню освіту», ст. 4, 9, 19 Закону України „Про дошкільну освіту” щодо охоплення дошкільною освітою та навчанням дітей міста;
про підсумки державної атестації закладів освіти міста та усунення недоліків, виявлених в ході атестації (І півріччя 2011/2012 н.р.);
про стан виконання міської програми «Вчитель» у 2011 році;
про стан роботи щодо попередження дитячого травматизму в закладах освіти міста. Аналіз за 2011 рік.

В роботі колегії взяли також участь: начальник фінансового управління Кіровоградської міської ради Любов Бочкова та начальник управління капітального будівництва Кіровоградської міської ради Віктор Ксеніч.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool