Кіровоград: акція «Оберіг для Воїна!»

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1829 | Коментарі: 0

На територію АТО линуть не лише гуманітарна допомога, а і моральна підтримка для українських військових, щоб вони відчували і твердо знали, що країна з ними, що і діти, і дорослі вболівають за них.

Зовсім нещодавно Кіровоградська міська централізована бібліотечна система оголосила Акцію «Намалюй Оберіг для Воїна!». В ній взяли участь 20 бібліотек-філій, що розташовані у місті Кіровограді. Маленькі читачі по-дорослому поставилися до малювання Оберегів. Приносили їх до бібліотек або малювали зразу ж там. У філіях Кіровоградської МЦБС виділено спеціальні столи з усім необхідним для малювання, щоб всі бажаючі маленькі читачі могли взяти участь в Акції. "Повертайтеся живими", "Ми дуже хвилюємося за вас", "Героям слава!" та "Герої не вмирають!" – основні звернення дітей до українських воїнів. Оберегами обрали рушники, калину, квіти. Кожен із дітей бажав воїнам щоб їх обереги захищали від ворожої кулі.
65 малюнків-оберегів вже відправлені для українських воїнів, які захищають зараз наш мир і спокій. Ми віримо, що тільки спільними зусиллями здобудемо перемогу. Бажаємо всім мужнім українським воїнам-героям скоріше повернутися додому. Всім серцем, всією душею ми з вами! Наблизимо перемогу разом!
Автори тексту та фото – бібліотекарі Кіровоградської МЦБС


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool