Кіровоград: зустрічі з мешканцями міста з питань роботи громадського транспорту

Листопад 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 листопада відбулося черговий семінар з головами первинних ветеранських організацій Кіровограда, в якому взяли участь міський голова Олександр Саінсус та перший заступник міського голови Володимир Каніщев.

Серед основних проблем, що були порушені учасниками семінару, одне з центральних місць зайняло питання щодо функціонування міської маршрутної мережі. Перший заступник міського голови Володимир Каніщев надав роз’яснення учасникам семінару з конкретних питань та повідомив про існуючі загальні проблеми маршрутної мережі.
Зокрема, було проінформовано про роботу щодо налагодження транспортного сполучення віддалених мікрорайонів міста у вечірній час та вихідні дні. Крім того, було повідомлено, що з 01.11.2013 року проводяться виїзні наради – зустрічі по мікрорайонам міста, до яких залучаються місцеві депутати, органи самоорганізації населення та відповідні перевізники. Такі наради вже пройшли в мікрорайоні Арнаутово (остання 01.11.2013 року).
Для реєстрації проблемних питань в конкретних мікрорайонах міста та ініціювання таких зустрічей просимо звертатись до управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради за телефоном 24 58 98.

ДЖЕРЕЛО
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool