Кіровоград: зустрічаємо весну разом з галереєю «Єлисаветград»

Березень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

В березні галерея святкує свій перший ювілей. 5 років. Цією «напівкруглою» датою позначена частина нашого життя, наші прагнення, наші старання.

Проект, ідея якого виникла багато років тому, втілений в життя Миколою Миколайовичем Цукановим і невеликим творчим колективом, виріс в те, що допомогло і допомагає рік за роком тисячам людей доторкнутися до прекрасного.

Впродовж п’яти років ми відкриваємо нові таланти і нові можливості для реалізації творчих людей. За цей час було проведено 65 виставок, з них 37 - це живопис і графіка, 15 фотовиставок, а також багато тематичних.
Галерея перетворилась на культурний осередок, в наших залах молодь збирається на битви поетів і битви музикантів, концерти і музичні вечори Також проходять презентації монет, книг, творчих проектів, спектаклі, творчі вечори, зустрічі з цікавими людьми, майстер-класи.

Хочемо привітати всіх наших друзів, відвідувачів, шанувальників зі святом і запрошуємо 4 березня о 16 годині на відкриття виставки «Ви наші квіти – жінки і діти». Сподіваємось, що представлена добірка живописних полотен професійних художників України з власної колекції галереї створить гарний весняний настрій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool