Кіровоград: зустріч з представниками малого та середнього бізнесу

Жовтень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

Саме про це йшлося під час зустрічі першого заступника начальника інспекції Миколи Лахмана з представниками малого та середнього бізнесу, яка відбулась на минулому тижні в Кіровоградській ОДПІ.

Відкриваючи захід М.Лахман звернув увагу присутніх на те, що за допомогою сучасної IT-інфраструктури обслуговування платників є простим та комфортним.
Вагомим позитивним результатом в цьому плані стало створення таких електронних сервісів, як «Єдина база податкових знань», «Електронний кабінет платника податків», «Декларування он-лайн», «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку», «Дізнайся більше про свого бізнес партнера», «Реєстр платників ПДВ» та інші.
Крім того позитивним кроком у взаємовідносинах представників бізнесу та податківців стало надання платникам податків сертифікатів безкоштовних ключів електронного цифрового підпису.
“Враховуючи, що отримати сертифіковані електронні ключі можна безкоштовно, така послуга є доступною для всіх.» – роз’яснюючи новацію зауважив Микола Лахман.
Підводячи підсумки зустрічі перший заступник начальника Кіровоградської ОДПІ відмітив, що внаслідок проведення партнерських діалогів із платниками податків спостерігається позитивна тенденція зростання надходжень до бюджету, що в свою чергу є індикатором добровільної сплати податків, та налагоджених дієвих шляхів співпраці із бізнесом.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool