Кіровоград: зміни тарифу на проїзд у електротранспорті

Березень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 2306 | Коментарі: 0

Управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради у зв’язку з надходженням звернення від ТОВ «Єлисавеградська транспортна кампанія» та враховуючи вимоги Порядку формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (трамвай, тролейбус), затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України від 25.11.2013 р. № 940, проводить громадське обговорення питання щодо зміни вартості разового проїзду одного пасажира у міському електричному транспорті м. Кіровограда (тролейбусах) з 1,25 грн. до 1,50 грн.

З пропозиціями стосовно порушеного питання просимо звертатися за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 303. або за телефоном: 24 58 98.
Крім того, 18 квітня 2014 року о 15.00 у приміщенні Кіровоградської міської ради (кімн. 426) буде проведена нарада з даного питання, участь у якій можуть взяти мешканці міста, які матимуть відповідні пропозиції.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool