Кіровоград: змінено схему руху 6 автобусного маршруту

Липень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1448 | Коментарі: 1

У зв’язку з чисельними зверненнями мешканців міста, депутатів місцевих рад та з метою поліпшення транспортного забезпечення мешканців мікрорайону Лелеківка з центральною частиною міста схему руху автобусного маршруту № 6 «Вул. Героїв Сталінграда - Радгосп «Тюльпан» змінено та кінцеву зупинку продовжено до Лелеківського кладовища.

Як повідомили в управлінні розвитку транспорту та зв’язку міської ради, з 29 липня маршрут № 6 курсує за схемою: вул. Героїв Сталінграда, Генерала Жадова, Героїв Сталінграда, Космонавта Попова, Маршала Конєва, просп. Університетський, Правди, вул. Волкова, Академіка Корольова (у зворотному напрямку – вул. Шатила, Бєляєва), Жовтневої революції, просп. Винниченка, вул. Велика Перспективна, Євгена Маланюка, Полтавська, пров. Об’їзний, вул. Короленка, Московська, Лелеківське кладовище (в обох напрямках).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool