Кіровоград: зловмисники розраховували продати м’ясо в обласному центрі

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

Жителі Компаніївського району, аби доглядати за великою рогатою худобою та вівцями, що утримувалися в господарстві, домовилися винайняти працівника для випасу.

Чоловік виконував свою роботу справно, до того часу, поки не втратив пильність через алкоголь.
Четверо зловмисників, двоє з яких проживали в місті Кіровограді, а інші в сусідньому районі, віком від 16 до 45 років, вирішили заробити гроші, продавши чуже майно. Для цього вони приїхали до пасовища та спробували «потоваришувати» з пастухом.
Під ранок чоловік прокинувся та недорахувався у загороді трьох голів худоби. Про крадіжку він негайно повідомив одному з господарів, а той викликав на допомогу працівників міліції.
- Всіх чотирьох злодіїв правоохоронці розшукали та затримали в місті Кіровограді вже наступного дня. В автомобілі, що належить одному з них, було виявлено речовий доказ – туші забитих тварин, – розповів начальник Компаніївського РВ Володимир Гавриленко.
Зловмисники розраховували продати м’ясо в обласному центрі, а згодом, якщо все «обійдеться», знову повернутися до того ж села… От тільки замість кількох тисяч прибутку, злодюжок очікує «нагорода» у вигляді кількох років в’язниці…
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння подібних злочинів.

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool