Кіровоград: злодій викрав майже 15 тисяч гривень та вироби із золота у жителя області

Березень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

Ним виявився 27-річний мешканець одного з населених пунктів Олександрійського району. За попередніми даними, чоловік придбав собі за чужі гроші нову техніку. Поліцейські проводять за цим фактом розслідування.

Напередодні до районного відділення поліції надійшло повідомлення від 25-річного жителя населеного пункту. Потерпілий розповів, що в обідній час, коли його не було вдома, з однієї з кімнат будинку було викрадено 14,9 тисяч гривень та три золоті каблучки.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів із залученням кінологічної служби. Через декілька годин особу зловмисника встановили та розшукали його у барі. Чоловік розпивав алкогольні напої, святкуючи вдалу «оборудку». У злодія працівники поліції вилучили новий мобільний телефон, провідну мишку, карту пам’яті об’ємом 16 Гб та кошти в сумі 1564 гривень. Золото зловмисник встиг продати в іншому місті», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Покарання, передбачене санкцією статті, від 3 до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool