Кіровоград: злочини та події на 9 грудня

Грудень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 341 заява і повідомлення громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку з помешкання звернулася 50-річна кіровоградка. Жінка повідомила, що невідома особа, шляхом віджиму пластикового вікна, проникла до її будинку, звідки викрала 3 золоті каблучки. У скоєнні цього кримінального правопорушення викрито 31-річного місцевого жителя. В ході розслідування кримінального провадження працівники міліції встановили причетність підозрюваного і до крадіжки особистого майна з будинку 40-річного жителя обласного центру. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 та 3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

До Долинського райвідділу міліції надійшла заява про крадіжку від 56-річної жительки одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 29-річний односельчанин потерпілої, розбивши вікно, проник до помешкання, звідки викрав гроші в сумі 550 грн та 4 пляшки горілки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

До Кіровоградського міськвідділу міліції надійшла заява від керівника служби безпеки одного з найбільших торгівельних центрів Кіровограда про скоєння кримінального правопорушення. Попередньо встановлено, що 20- річний місцевий житель скоїв крадіжку електричного ліхтаря вартістю 140 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool