Кіровоград: злочини та події на 3 грудня

Грудень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 332 заяви і повідомлення громадян, з них 40 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міськвідділу міліції звернулася 21-річна місцева жителька, яка повідомила, що на даху будинку перебуває невідома особа. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. В ході проведення заходів встановлено, що 25-річний кіровоградець скоїв крадіжку близько 100 метрів кабелю для мережі Інтернет. У підозрюваного вилучено ніж та викрадений кабель. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

До Знам’янського міського відділу міліції із заявою про скоєння кримінального правопорушення звернулася 63-річна жителька одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 58-річний односельчанин в ході сварки відкрито заволодів вилами, що належали потерпілій. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж».

До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 62-річна місцева жителька. В ході проведення оперативно-розшуковх заходів працівники міліції встановили, що 34-річний житель одного з сіл, перебуваючи в приміщенні однієї із загальноосвітніх шкіл обласного центру, скоїв крадіжку гаманця з грошима у сумі 200 грн з сумочки потерпілої. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Працівники служби дільничних інспекторів міліції Олександрійського міського відділу міліції під час огляду помешкання 32-річного місцевого жителя виявили пакунок з речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору, зовні схожою на коноплю, вагою близько 400гр, яку чоловік зберігав під ліжком. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Вилучене направлено до НДЕКЦ при УМВС на дослідження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool