Кіровоград: «Збережемо пам’ять про подвиг»

Травень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1435 | Коментарі: 0

Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги, у бібліотеці-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи для учнів 3 «Б» класу навчально-виховного об’єднання №32 була проведена військово-патріотична панорама «Збережемо пам’ять про подвиг».

З розповіді бібліотекарів діти дізналися про участь українського народу у Другій світовій війні, про патріотизм воїнів, які мужньо йшли у бій, захищаючи свою рідну землю від агресора.
Школярі переглянули кадри документальної хроніки «Україна у другій світовій війні», декламували вірші, прослухали пісню-присвяту матерям загиблих воїнів. Учасники заходу розповіли про своїх дідів, що воювали на фронтах Другої світової, та взяли участь у конкурсі малюнку на військову тематику, зображуючи танки, літаки, гармати, солдатів-переможців та символ Перемоги - червоний мак, переглянули книги на виставці «Перемога в ім’я життя».
Все далі відходять грізні і важкі роки війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, хто приніс на вівтар свободи найдорожче – життя.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool