Кіровоград: затримали підозрюваного у замаху на вбивство

Січень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1236 | Коментарі: 0

Кілька жителів одного з сіл Кіровоградського району разом розпивали спиртні напої.

Згодом між двома знайомими виник конфлікт начебто через викрадення мобільного телефону. Чоловік схопив ножа та кинувся з ним на жінку. Зловмисника міліція затримала за місцем проживання, куди він утік після скоєного.
До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення про нанесення 36-річній жительці населеного пункту тілесних ушкоджень. Попередньо правоохоронці встановили, що 45-річний односельчанин жінки у ході розпиття алкоголю звинуватив її у крадіжці його телефону.
На заперечення місцевої жительки чоловік відреагував агресивно – схопив ножа та приставив його до шиї «злодійки», погрожуючи вбивством. Жінка вчасно підняла руку і це врятувало їй життя. У результаті потерпіла отримала кілька різаних ран рук та обличчя. Незначні поранення зловмисник наніс і співмешканцю жінки, який спробував захистити її від зловмисника.
- Через кілька годин чоловіка затримали за місцем його проживання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – повідомив начальник Кіровоградського райвідділу Андрій Бензар. – За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Як з’ясувалося згодом, мобільний телефон, який начебто зник у чоловіка, що й стало причиною конфлікту, зловмисник вже після скоєного знайшов у власній кишені.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool