Кіровоград: затримали чоловіка, який займався крадіжками, шахрайством та пограбуванням

Січень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1246 | Коментарі: 0

Низку кримінальних правопорушень 32-річний раніше судимий чоловік скоїв на території обласного центру. За вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Однією з потерпілих від дій зловмисника стала 25-річна кіровоградка. Грабіжник відібрав у жінки мобільний телефон, який продав за 1200 гривень.

Крім того, аферист шляхом обману заволодів засобом зв’язку 36-річного місцевого жителя. За словами потерпілого, на одній з вулиць міста до нього підійшов незнайомець і попросив телефон, щоб подзвонити. Як тільки кіровоградець віддав свій мобільний, злодій втік.

- Працівники поліції затримали зловмисника. У подальшому слідчі встановили його причетність до скоєння ще 3-х квартирних крадіжок в обласному центрі. Чоловік вже відбував покарання за аналогічні кримінальні правопорушення. Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж», ч. 2. ст. 190 «Шахрайство» та ч. 2. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.


За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool