Кіровоград: засуджено працівника міліції винуватця смертельної ДТП

Вересень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Завершено судовий розгляд кримінального провадження відносно колишнього працівника міліції, який допустив зіткнення з маршрутним таксі, в наслідок чого загинуло дві жінки.

Кіровським районним судом м. Кіровограда обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.
Суд підтримав позицію державного обвинувача та призначив вказаній особі покаранні у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки. Крім того, його позбавлено спеціального звання старшого лейтенант міліції.
Варто зазначити, що в ході слідства колишній правоохоронець повністю визнав свою вину, щиро покаявся та сприяв розкриттю вказаного кримінального правопорушення. Крім того, добровільно, повністю відшкодував моральну та матеріальну шкоду одному з потерпілих та частково іншим.
Нагадаємо, подія мала місце 29 травня поточного року у м. Кіровограді на перехресті вулиць Куйбишева та Варшавської. Проведеним прокуратурою області досудовим розслідуванням встановлено, що на момент скоєння ДТП правоохоронець був тверезий, аварія сталася внаслідок перевищення ним допустимої швидкості руху та порушення низки правил безпеки дорожнього руху.
В ході розслідування було проведено 18 судово-медичних та авто-технічних експертиз, отримано покази свідків, слідчими прокуратури області зібрано беззаперечні докази вини правоохоронця.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool