Кіровоград: заплановано відремонтувати 32 покрівлі

Червень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Програмою розвитку житлово комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2013 рік передбачено ремонт 32 покрівель будинків.

Для цього у міському бюджеті передбачено 4,62 мільйона гривень.
Як повідомив заступник начальника Головного управління житлово – комунального господарства Ростислав Погребнюк, у зв’язку зі змінами чинного законодавства, усі роботи такого характеру виконуються виключно після виготовлення проекту та проходження необхідних експертиз.
На теперішній час, відзначив Ростислав Погребнюк, ремонт дахів кіровоградських багатоповерхівок здійснюється за новими технологіями – напаюванням єврорубероїду в два шари та розпилюванням рідкої гуми.
За його словами, станом на 13 червня виготовлена проектна документація на всі заплановані до ремонту покрівлі, більша частина проектів вже й пройшла експертизу та отримала декларації на початок робіт. Фактично розпочаті роботи на двох покрівлях житлових будинків: по вулиці Преображенській, 12 та вулиці Жовтневої революції, 16 корпус 1.

 за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool