Кіровоград: з 2 по 7 червня обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує

Червень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

З 2 червня відділ популяризації книги запрошує переглянути книжкову виставку «Людина й довкілля: друзі чи вороги?». Виставка присвячена Всесвітньому дню охорони навколишнього середовища.

Усе необхідне для життєдіяльності людина отримує з природи: повітря, воду, сировину для промисловості. Людське суспільство, як частина природи, може бути тільки в постійній взаємодії з нею. Вплив людини на навколишнє середовище є перетворюючим, що змінює її, причому далеко не завжди в кращу сторону, тому збереження природного середовища і розумна охорона природи - одна з най гостріших проблем, що стоять перед людством, особливо в сучасних умовах. На виставці будуть представлені книги, підручники, періодичні видання та екологічні паспорти Кіровоградщини за різні роки.

З 2 червня працівники відділу мистецтв запрошують переглянути книжкову виставку «Різнокольорове книжкове літо». Прийшло літо – довгоочикувана пора канікул, час розваг та відпочинку. А для того, щоб відпочинок був насиченим та цікавим варто не забувати про книги. Працівники відділу підготували цікаву підбірку книг для дозвілля, навчання та саморозвитку. З цими книгами ваше «книжкове» літо стане незабутнім.

З 2 червня в бібліотеці розпочинаються заходи з організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку. Цього тижня відбудуться:
2 червня:
о 10.00 розважально-пізнавальне перехрестя «Тварини рекордсмени»;
гра-вікторина «Юні ерудити»;
о 10.00 та об 11.00 інтелектуально-розважальне перехрестя «Подорож до країни цікавих казок».
3 червня:
о 8.30 еко-година «Помічники Чепурика»;
о 9.30 гра-вікторина «Всезнайка»,
о 10.30 еко-година «Помічники Чепурика»,
слайд-вікторина «У світі цікавого»,
4 червня:
о 9.30 розважально-пізнавальна програма «Кмітливі помічники
Незнайки»;
о 10.00 розважально-пізнавальна гра «Дитячий паровозик»,
об 11.00 гра-вікторина «Всезнайка»,
еко-година «Помічники Чепурика».
5 червня:
о 10.30 еко-година «Помічники Чепурика»,
об 11.00 пізнавально-розважальна година «Живий куточок»,
слайд-бесіда «Татуювання – мода чи безглуздя».

З 5 червня у відділі мистецв відкриється книжкова виставка «Роберт Шуман – німецький композитор та музичний критик».
Роберт Шуман - німецький композитор, педагог та впливовий музичний критик. Широко відомий, як один з найвидатніших композиторів доби романтизму. Виставка присвячена життю та творчості відомого композитора, чию 205-ту річницю від дня народження цього року відзначають у світі.

7 червня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу відома кіровоградська майстриня Любов Іванівна Аляскіна навчатиме фартівців створювати «Сумки в стилі печворк».
Шиття з клаптиків тканини або печворк — один з традиційних видів народної творчості. Печворк – це рукоділля, засноване на створенні цілісної композиції з різнокольорових клаптиків тканини.
Для роботи кожен відвідувач повинен мати: клаптики тканини (5х5 або 10х10), голку, нитки, ножиці та флізелін клейовий.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool