Кіровоград: Які питання порушують заявники перед секретарем міської ради?

Лютий 04, 2015 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 лютого, відбувся особистий прийом громадян секретарем міської ради Іваном Марковським, повідомляє сайт міськради

На прийом до очільника міста звернулися 22 мешканці Кіровограда, серед яких 10 пенсіонерів, по двоє робітників, і безробітних, військовослужбовець, два інваліди І та два – ІІ груп, один інвалід ІІІ групи, три особи категорії “діти війни”. Заявники порушили перед секретарем міської ради питання поліпшення житлових умов, землекористування, надання матеріальної допомоги, плати за послуги ЖКГ, теплопостачання, ремонту житлового фонду, обрізки дерев, благоустрою території, приватизації житла. За результатами розгляду звернень, Іван Марковський надав доручення відповідним виконавчим органам міської ради. Всі порушені питання взяті на контроль.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool