Кіровоград: вводяться в дію графіки аварійних відключень електроенергії

Грудень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1405 | Коментарі: 0

За інформацією ПАТ «Кіровоградобленерго», оприлюдненій на офіційному сайті підприємства, розпорядженням ДП НЕК «Укренерго» з 01 грудня 2014 року із 07.00 по всій території України вводяться в дію графіки аварійних відключень споживачів.

Внаслідок аврії на АЕС в об’єднаній енергетичній системі України виник дефіцитний баланс виробництва і споживання електроенергії.
Для того, щоб мінімізувати тривалість та кількість аварійних відключень ПАТ «Кіровоградобленерго» просить з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і самостійно обмежити використання електричної енергії.
Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до кол-центру ПАТ «Кіровоградобленерго» за телефонами: 15-70 (короткий довідковий номер зі стаціонарного телефону), (0522) 35 68 51, (067) 521 15 70 (з мобільного за тарифами оператора).
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool