Кіровоград: вулиці Кірова та Червоногвардійська можуть перейменувати

Листопад 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 листопада, відбулося засідання міської топонімічної комісії під головуванням заступника міського голови Вадима Дриги.

Члени комісії підтримали ініціативу управління освіти міської ради увіковічнити пам’ять земляків – кіровоградців, учасників АТО і розмістити меморіальні дошки на закладах освіти обласного центру, де вони навчалися. Поки що до топонімічної комісії надійшли пропозиції про встановлення десяти таких пам’ятних дощок. Комісія рекомендувала міській раді та її виконавчому комітету при формуванні міського бюджету на 2015 рік передбачити у Комплексній програмі підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей — мешканців м. Кіровограда необхідні кошти на виготовлення та встановлення меморіальних дощок. Члени комісії також розглянули звернення ГО “Об’єднання поляків Кіровоградщини “Полонія” ім. К. Шимановського” і вирішили рекомендувати виконавчому комітету міськради перейменувати вулиці Кірова і Червоногвардійську у Кіровограді на Михайлівську і Архангельську відповідно.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool