Кіровоград: внаслідок дорожньо-транспортної пригоди одна особа загинула, ще четверо - травмовані

Червень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 2141 | Коментарі: 0

6 червня на Кіровоградщині сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула одна особа, ще четверо – травмовані.

Близько 20:20 на 31 км автодороги Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв, водій 1995 року народження, керуючи автомобілем ВАЗ 21120, виконуючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 111740. Після удару 31-річний водій ВАЗ 111740, втративши керування, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Skoda Rapid.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на місці пригоди загинув 4-річний пасажир автомобіля ВАЗ 111740, водій та пасажир цього ж автомобіля доставлені до Олександрівської центральної районної лікарні. У водія лікарі діагностували перелом ноги, у пасажирки – політравму.
Тілесні ушкодження отримали також пасажири автомобіля Skoda Rapid. У 16-річного пасажира – ЗЧМТ, струс головного мозку та різана рана скроневої області справа, у 14-річного - діагностували ЗЧМТ та закриту травму грудної клітки. Обоє доставлені до Кіровоградської обласної лікарні.
Державтоінспекція області звертається до водіїв! Будьте уважними та обережними за кермом, відповідально ставтесь до перевезення неповнолітніх пасажирів у транспортному засобі. Перевозячи маленьких пасажирів, дотримуйтесь Правил дорожнього руху і не забувайте про те, що дитина, перебуваючи в автомобілі, потребує додаткового захисту. Не наражайте її життя і здоров’я на небезпеку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool