Кіровоград: візуальна вікторина для дітей з вадами слуху

Березень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1735 | Коментарі: 0

Бібліотека-філія №8 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи провела візуальну вікторину «Бюро знахідок» для дітей з вадами слуху.

Діти з вадами слуху так само потребують навичок роботи з комп’ютером, адже це допоможе їм у подальшому житті. Саме вдосконалення навичок роботи з комп’ютерною технікою, активне використання Інтернету стало метою візуальної вікторини.
Без Інтернету люди зараз не мислять свого життя. Діти з вадами слуху на заході працювали з комп’ютерами – за допомогою гри вдосконалюючись у Інтернет-пошуку. Дітки дізналися, що Інтернет може стати активним їхнім помічником, а знайомі та незнайомі твори – стали ближче, яскравіше, цікавіше. Певні предмети з різних казок треба було відшукати за допомогою Інтернет-пошуку. Бюро знахідок запросило їх пошукати втрачені казковими героями речі. Сищики та помічники літературних героїв готові до непересічних Інтернет-пригод!
«Ми проводимо такий захід саме для дітей з вадами слуху, - розповідає завідуюча бібліотеки-філії №8 Валентина Кизілова. – Діткам треба допомагати активно використовувати Інтернет, що може вирішити в майбутньому певні інформаційні питання та запити. Ми проводимо вже не перший рік проект «Чути тих, хто не чує» в рамках програми «Бібліоміст». Допомагаємо людям з вадами слуху, надаючи доступ до безкоштовного Інтернету. Дуже великим попитом у бібліотеці користується Skype-зв’язок, за допомогою якого школярі та дорослі можуть спілкуватися за допомогою жестів».
Візуальна вікторина дуже сподобалась учасникам та глядачам і спостерігачам змагань. Діткам було весело та цікаво, адже Пані Література була пов`язана на заході з комп`ютером та Інтернетом.

Ірина Хоменко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool