Кіровоград: визначилися перевізники трьох міських автобусних маршрутів (ФОТО)

Січень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 2357 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 січня, у Кіровоградській міській раді відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування.

У засіданні, під головуванням голови комісії – заступника міського голови Олександра Мосіна, взяли участь члени конкурсної комісії, до складу якої входять представники громадських організацій, контролюючих органів і органів виконавчої влади, керівники підприємств-перевізників ПП «УкрАвтоІнвест», ПП «Паритет Сервіс» та ПП «Автобаз- Кіровоград», що подали документи на участь у конкурсі.

За результатами проведеного конкурсу та результатами голосування конкурсний комітет вирішив визнати пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, що зайняли перше місце, а саме:

ПП «Автобаз - Кіровоград» - № 18 «Велика Балка – 1-й оптовий ринок», № 118 «Велика Балка – Центральний ринок»;
ПП «Паритет Сервіс» - № 14 «сел. Гірниче – вул. Кільцева».
Із підприємствами, що перемогли у конкурсі будуть укладені угоди терміном на один рік. Олександр Мосін привітав переможців і побажав їм працювати якісно, у повній відповідності до договорних умов і Правил пасажирських перевезень, щоб громада була задоволеною роботою перевізників.

На засідання конкурсного комітету прийшли і мешканці Старої Балашівки. Вони висловили незадоволення транспортним обслуговуванням мікрорайону. За їх словами, маршрути №111А і №111Б взагалі не виконують рейси, а маршрут №111 повної мірою не задовольняє потреби пасажирів Старої Балашівки. Ці маршрути також присутні серед об’єктів конкурсі, проте ніхто із перевізників поки не висловив бажання їх обслуговувати.

Олександр Мосін запропонував шукати вихід із ситуації спільними зусиллями влади, транспортних підприємств і мешканців мікрорайону. Для цього він ініціював скликання на 26 січня спеціальної робочої наради, у якій візьмуть участь члени конкурсної комісії, перевізники, депутати міської ради, спеціалісти управління розвитку транспорту та зв’язку і представники громадиі Старої Балашівки.

Джерело

Кіровоград: визначилися перевізники трьох міських автобусних маршрутів

Кіровоград: визначилися перевізники трьох міських автобусних маршрутів

Кіровоград: визначилися перевізники трьох міських автобусних маршрутів

Сьогодні, 15 січня, у Кіровоградській міській раді відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool