Кіровоград: визначилися кращі волейболістки серед школярок

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

У Кіровограді пройшли змагання з волейболу серед дівчат у залік VІ міської Спартакіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

У турнірі взяли участь 156 учнів з 13 шкіл міста. Перше місце завоювала команда дівчат комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 16 – дитячий юнацький центр «Лідер». Срібні нагороди вибороли представниці комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання природничо-економіко-правовий ліцей – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8 – позашкільний центр». Третє місце посіла командакомунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17 – центр естетичного виховання «Калинка».
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool