Кіровоград: вітання жінкам з нагоди 8 березня

Березень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 3676 | Коментарі: 0

Музикальне привітання від FotoInform

Шановні кіровоградки!
Дорогі наші матері, дружини, сестри і доньки!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас зі святом – Міжнародним жіночим днем!
Ваша ніжність, краса, материнська любов – невичерпні багатства, з яких черпають силу вічна турбота про сім’ю, дітей, благополуччя в домі та мир на землі. Закономірне зростання ролі жінки в українській державі сприяє відродженню духовності нашого народу. Саме українкам притаманні терпіння та витримка, вміння у найскладніший час підтримати своїх чоловіків, пронести через вир життя мудрість і творче натхнення.
На довгі роки бажаю вам щастя, здоров’я, родинної злагоди і краси.
Нехай удача, щирі люди та радісні усмішки супроводжують усі ваші професійні задуми і особисті надії!

Міський голова О. Саінсус


Дорогі жінки! Шановні колеги!
Свято весни, любові і краси – найкраща нагода сказати кожній з вас теплі слова. Прийміть щирі вітання з Міжнародним жіночим днем від імені Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій, голови обласної державної адміністрації і голови обласної ради, від мене особисто та чоловічого колективу Служби порятунку!
Ваше покликання – у будь-якій ситуації допомагати усім, хто цього потребує. Обравши одну з найбільш відважних професій, залишаючись професіоналами, ви зберегли хист бути справжніми жінками, приносити світло у нелегкі будні служби. Тож від усього серця бажаю вам прихильності долі, щоб усі ваші справи супроводжували успіх і перемога, а вдома відчувалася підтримка і любов близьких людей.
У цей святковий день прийміть слова уклінної вдячності за те, що надихаєте нас, чоловіків, на шляхетні вчинки, за ваші розуміння, щирість та щоденну радість бути вашими надійними супутниками.
Щиро бажаю квітучої молодості, міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди у кожному домі. Зі святом вас!

Начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор Федорчак


Чарівні пані!

Прийміть сердечні вітання зі святом Весни, Краси та Кохання – Жіночим днем 8 Березня! Нехай затишна атмосфера цього прекрасного свята зігріває Ваші серця, а найзаповітніші мрії та бажання справджуються. У цей березневий день бажаємо Вам міцного здоров’я та світлої жіночої долі. Хай у Вашій душі завжди квітне весна, в родині господарює лад, а щастя, любов та успіх будуть Вашими незмінними супутниками! Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Миру Вам, добробуту, гармонії та благополуччя!

З щирою повагою від колективу Кіровоградського обласного художнього музею

Директор музею Тетяна Ткаченко 




 

 Чарівні пані! Прийміть сердечні вітання зі святом Весни, Краси та Кохання – Жіночим днем 8 Березня! Нехай затишна атмосфера цього прекрасного свята зігріває Ваші серця, а найзаповітніші мрії та бажання справджуються. У цей березневий день бажаємо Вам міцного здоров’я та світлої жіночої долі. Хай у Вашій душі завжди квітне весна, в родині господарює лад, а щастя, любов та успіх будуть Вашими незмінними супутниками! Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Миру Вам, добробуту, гармонії та благополуччя! З щирою повагою від колективу Кіровоградського обласного художнього музею Директор музею Тетяна Ткаченко Березень, 2014р.


Прикольные поздравления на мобильный телефон


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool