Кіровоград: віртуальна мандрівка

Січень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1233 | Коментарі: 0

Мальовнича і чарівна Кіровоградщина! Наша неповторність і унікальність – це чорноземи, могутні ріки, таємничий Чорний ліс, мовчазні кам’яні баби, велична козацька історія, а ще люди – щедрі, гостинні, талановиті.

27 січня о 13.00 бібліотекарі відділу абонементу Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошують кіровоградців та гостей міста відвідати віртуальну мандрівку «З Днем народження, Кіровоградщино!». Подорожуючи уявними зупинками Ви дізнаєтеся про місцину, де народилися і живете, спортивні та театральні досягнення, парки та сади, вулиці та підприємства, міфи та легенди, минуле та сучасне нашої області.
По завершенню заходу, усі бажаючи зможуть стати учасниками вікторини «Вулицями нашого міста» та переглянути книжкову виставку - інсталяцію «Кіровоградщино моя! Тебе прославили літа, ти прославляєш Україну», яка оформлена у відділі до 75-річчя утворення Кіровоградської області. Виставка розповідає про минуле і теперішнє Кіровоградської області, що географічно знаходиться в самому центрі України. Це спроба охарактеризувати регіон, розказати про славетних уродженців області та видатних людей, чия доля так чи інакше пов’язана з краєм. Виставка експонуватиметься та доповнюватиметься протягом року.
Ми запрошуємо всіх, хто цікавиться історією та сьогоденням нашого краю, прагне більш детальніше познайомитися з його надбаннями переглянути постійнодіючу книжкову виставку та здійснити віртуальну мандрівку Кіровоградщиною.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool