Кіровоград: Віктор Федорчак , сердечно вітаю з професійним святом - Днем рятівника!

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

Шановні колеги!

Порятунок людського життя - відповідальна, складна і дуже почесна робота, що вимагає високої кваліфікації, ініціативності, відповідальності та мужності.

Відвага, співпереживання, чуйність, прагнення відгукнутися на чужу біду - ці якості відрізняють тих, хто несе службу в підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Піддаючи небезпеці своє життя, ви рятуєте долі багатьох людей, вступаючи у двобій зі стихією, захищаєте людське і державне добро.

Спасибі вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.

Висловлюю глибоку шану і подяку ветеранам служби, які стояли біля її витоків, силою свого вміння і завзяття творили її, чиї імена виписані на сторінках історії пожежно-рятувальної служби.

Щиро бажаю вам усім міцного здоров’я, витримки та стійкості у нелегкій праці і якомога менше тривожних викликів! Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!

Зі святом вас!

 

Начальник У ДСНС України у Кіровоградській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool