Кіровоград: відпрацювання на пасажирському транспорті міста

Травень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Головними критеріями, які визначають рівень безпеки при пасажирських перевезеннях, є високий професіоналізм та культура поведінки водіїв на автошляхах, технічна справність транспорту та усвідомлення перевізниками повної відповідальності за долю пасажирів при їхньому перевезенні.

Робота Державтоінспекції з пасажироперевізниками не припиняється ніколи. Постійно проводяться виступи працівників ДАІ в установах, організаціях, автотранспортних підприємствах та профілактичні заходи на пасажирському автотранспорті.
30 травня інспектори ДАІ разом з представниками засобів масової інформації провели оперативно-профілактичне відпрацювання на пасажирському транспорті міста Кіровограда, аби нагадати водіям про початок літніх шкільних канікул. На вулицях та проїзних частинах побільшає дітлахів, тому водіям потрібно бути вкрай уважними та обережними. Завданням таких профілактичних заходів є профілактика дорожньо-транспортного травматизму та аварійності серед водіїв пасажирського транспорту та посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни серед водіїв, котрі перевозять людей, особливо наймолодших учасників дорожнього руху.
Крім того, працівники Державтоінспекції області організують проведення зовнішнього огляду транспортних засобів, що плануються задіювати для перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку, оздоровлення та на екскурсії, на предмет їх технічної справності, комплектації, наявності у їх водіїв посвідчень водія відповідної категорії, необхідного водійського стажу.

Державтоінспекція Кіровоградської області звертається до водіїв автобусів і власників автотранспортних підприємств: пам’ятайте, користуючись саме вашими послугами, сотні людей щоденно довіряють вам своє життя та здоров’я. Не ризикуйте ними – дорога не вибачає помилок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool