Кіровоград: відбувся семінар для медичних працівників районної лікарні

Листопад 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1391 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині триває навчання населення правилам безпеки в осінньо-зимовий період.

Під час навчальних заходів рятувальники намагаються охопити якомога більшу аудиторію, раніше семінари відвідали працівники соціальної сфери та житлово-комунального господарства, а заняття протягом останніх тижнів організовуються для медичних працівників м.Кіровограда.

24 листопада фахівці Управління ДСНС спільно з викладачами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели семінар на тему: «Правила пожежної безпеки в осінньо-зимовий період» для завідувачів відділень та старших медичних сестер Кіровоградської центральної районної лікарні. У ході заходу до присутніх довели вимоги Правил пожежної безпеки в України, ознайомили зі статистикою та причинами виникнення пожеж на території області. Оскільки до займань найчастіше призводить людська необережність, медпрацівникам нагадали основні правила безпеки в опалювальний період, пояснили як можна запобігти пожежі. Також фахівці навчально-методичного центру розповіли про основні дії на випадок пожежі, продемонструвавши зразки вогнегасників та як їх застосовувати. Такий же тренінг проводився і стосовно використання протигазів. Під час семінару працівники районного медзакладу ставили питання стосовно пожежної безпеки та отримували на них докладні відповіді.

Для закріплення отриманої інформації кожному учаснику семінару були надані застережні листівки на відповідну тематику.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool