Кіровоград: відбувся рейд у міському саду

Лютий 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1903 | Коментарі: 0

Знаючи, якою перемінливою може бути погода, любителі підлідного лову поспішають скористатись нагодою та посидіти з вудкою, поки ще дозволяє товщина криги на водоймах.

В обласному центрі також є місця, облюбовані рибалками. Сюди ж постійно навідуються і рятувальники, щоб нагадати мешканцям міста про трагічні наслідки порушення правил перебування на кризі.

3 лютого працівники Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед рибалок на водоймі у Міському саду. Рятувальники нагадали про безпечну для перебування на ньому людей товщину льоду та характерні ознаки, коли виходити на нього смертельно небезпечно, про засоби порятунку та прийоми надання першої допомоги постраждалому. Також у розмові з рибалками працівники Служби порятунку торкнулись питання, як потрібно діяти у випадку, коли провалився під лід. Кожному з присутніх на водоймі під час проведення рейду організатори вручили застерігаючі листівки з правилами безпечного поводження на кризі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool