Кіровоград: відбувся рейд у мікрорайоні Олексіївка

Лютий 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

Кожен господар по-своєму дбає про тепло та затишок в оселі, але випадки, коли давно не ремонтоване пічне опалення або електропроводка призводили до пожежі, не рідкісні.

Тож рятувальники вважають своїм обов’язком нагадати мешканцям Кіровоградщини про безпечний перебіг опалювального сезону. Завдяки такій попереджувальній роботі завбачливі власники помешкань замисляться про те, як вберегти житло від пожеж.

4 лютого така роз’яснювальна робота проводилася у мікрорайоні Олексіївка, що в обласному центрі. Працівники обласного Управління ДСНС нагадали мешканцям Кіровограда про обережність у користуванні пічним та газовим опаленням. Порадили перевірити тягу та не закривати вентиляцію. Важливо також не перевантажувати електромережу великою кількістю приладів та не залишати обігрівачі увімкненими на ніч.

Рятувальники нагадали і про небезпеку паління в ліжку – такі випадки нерідко завершуються фатально. Окремо фахівці пожежно-рятувальної служби звернули увагу співрозмовників на безпеку молодшого покоління під час перебування на вимушених канікулах – закликали не залишати малолітніх дітей самих вдома, не допускати до запальничок та сірників.

Дослухавшись до рекомендацій, мешканці мікрорайону погодилися, що пожежу краще попередити. Користуючись нагодою, працівники

Служби порятунку нагадали і про дії на випадок надзвичайної ситуації та та вручили застережні листівки та пам’ятки, у яких наводяться необхідні поради.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool