Кіровоград: відбулося засідання міської комісії

Листопад 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

13 листопада за головування начальника управління економіки Олени Осауленко відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

В засіданні також взяли участь: перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Юрій Шарпинський, старший прокурор прокуратури м. Кіровограда Алла Стамат.
Комісія розглянула лист ГУ ПФУ в Кіровоградській області щодо недотримання мінімальних гарантій з оплати праці на ТОВ "Автомобільна компанія "Транспортні лінії України" та на ПАТ "Гайворонське автотранспортне підприємство 13538" та обговорила стан погашення заборгованості зі сплати страхових внесків до бюджету ПФУ та заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.
Предметом розгляду комісії стало також звернення працівників ПП «Галант-Україна»щодо порушення норм трудового законодавства в частині невиплати заробітної плати на підприємстві за червень - вересень 2014 року на ПП «Галант-Україна».
Начальник управління ПФУ м. Кіровограда О. Колісніченко інформував про проведену роботу у напрямку наповнення бюджету Пенсійного фонду.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool