Кіровоград: відбулися спортивно-масові заходи з дітьми з особливими потребами

Грудень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

У комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» відбулися спортивно-масові заходи з дітьми з особливими потребами, присвячені Міжнародному дню інвалідів.

Заходи організовані відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».
Начальник відділу фізичної культури та спорту Олександр Куценко привітав учасників заходу, а також нагородив за високі спортивні досягнення семиразову чемпіонку світу з плавання серед спортсменів-інвалідів Ольгу Свідерську та майстрів спорту України міжнародного класу з кульової стрільби серед спортсменів-інвалідів Олександра Костика і Сергія Фоміна.
У змаганнях із тенісу настільного, шашок, дартсу, хокею на столі та в спортивній вікторині взяли участь 30 юних спортсменів із обмеженими фізичними можливостями. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, медалями і спортивною літературою від відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
Після завершення змагань юні спортсмени мали змогу поласувати солодощами та поспілкуватися із однолітками.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool