Кіровоград: відбулась позачергова 51 сесія міськради

Серпень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1484 | Коментарі: 0

На сьогоднішній позачерговій п'ятдесят першій сесії шостого скликання депутатським корпусом міськради була розглянута низка питань.

Так, зокрема, депутати внесли зміни та доповнення до затвердженої 27 січня Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста, Програми будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи, Програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення міста, Програми про міський бюджет на 2015 рік. Також депутати погодили відшкодування додаткових витрат на поховання учасників АТО та надання одноразової допомоги малозахищеним кіровоградцям у розмірі 338,6 тисяч гривень.

На позачергову сесію прибула ініціативна група мешканців вулиці Андріївська, де, як відомо широкому загалу, склалася кричуща ситуація зі станом дорожнього покриття. Кілька років тому фірма, яка здійснювала там ремонт дороги, перекрила природний стік води. Тепер щоразу, за словами мешканців вулиці, після кожного рясного дощу, вони потерпають від вируючих потоків брудної води, що ллється з гори, з вулиць Героїв Сталінграда, Пацаєва, Волкова, Попова.

Кіровоград: План заходів до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

Представник ініціативної групи Катерина Банар-Янатій повідомила присутнім, що Постановою Кабміну від 03.08 поточного року вищезгадана вулиця була включена до переліку об'єктів соціально-економічного розвитку окремих територій щодо надання субвенції з Держбюджету України. Проте, вже в наступній Постанові КМУ від 05.08.15 року цей об'єкт з незрозумілих причин було вилучено. Секретар міської ради Іван Марковський повідомив, що міська влада, для того, щоб вирішити цю, дуже затратну для бюджету Кіровограда, проблему, погодила з ОДА можливість співфінансування капітального ремонту вулиці у розмірі шести мільйонів гривень (при необхідних — семи млн.). Наразі депутати проголосували за виділення з бюджету міста 600 тисяч гривень на рахунок управління капітального будівництва ОДА для того, щоб ремонтні роботи розпочати вже зараз.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool