Кіровоград: відбудеться захід «Універсальний геній Леонардо»

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

18 квітня о 14 годині в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М.Бойченка відбудеться захід «Універсальний геній Леонардо» присвячений італійському живописцю доби Відродження Леонардо да Вінчі.

Леонардо ді сер П'єро да Вінчі – одна з на й яскравіших постатей доби Відродження. Талановитий живописець, скульптор, архітектор, анатом, інженер та вчений набагато випередив свій час. Оточений легендами ще за життя, великий Леонардо – символ безмежних прагнень людського розуму. Яскравий представник типу «універсальної людини» – ідеал італійського Ренесансу. Його називали чарівником, слугою диявола, італійським Фаустом і божественним духом.
Усі знають Леонардо да Вінчі переважно як художника, а відвідувачі заходу матимуть нагоду познайомитись з Леонардо да Вінчі - винахідником. Він створив прообраз парашута, дельтаплану, водолазного костюму. Рятівне коло за його кресленнями не відрізнялось від сучасного. Про ці та багато інших винаходів ви зможете дізнатись відвідавши наш захід.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool