Кіровоград: від ідеї до досконалості

Червень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Учасники засідання студії «фАРТ» продовжили роботу по виготовленню сумки в стилі печворк (з клаптиків тканини).

Під час майстер-класу Любов Іванівна Аляскіна зробила акцент на оздобленні та підкладці виробу. Майстриня порадила, яку тканину краще брати на підкладку, як її правильно пришити, як оформити ручки та застібки.
Гостя розповіла, про оздоблення виробу різними видами стібків і декоративних квітів, докладно зупинилась на виготовленні аксесуарів «в тон» – гаманця, косметички, футляру для окулярів тощо.
Після того, як виріб буде зібрано і зшито, його обов’язково варто випрати і ваша сумка готова. Тепер Ви можете сміливо братися до виготовлення сумок, які подаруєте друзям.
Наступне засідання студії творчого настрою «фАРТ» відбудеться 21 червня о 12 годині дня. Запрошуємо всіх бажаючих на безкоштовний майстер-клас по виготовленню квітів з бісеру від майстрині Галини Миколаївни Костюк.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool