Кіровоград: вибори, як індикатор реальних настроїв народу

Грудень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Минулої неділі на п'яти округах знову обирали народних депутатів України. Ось які думки про їхні результати заступник головного лікаря з медичної частини Кіровоградської центральної районної лікарні, заслужений лікар України, депутат районної ради Ольга Бондарь.

- Нинішні вибори проходили в тих округах, де точилася жорстока боротьба за перемогу опозиційних кандидатів. Ці люди й очікували, що здобудуть її. І кандидатів узгодили, і самі перегони були емоційні, навіть в день виборів окремі нардепи – опозиційні – продовжували нагнітати обстановку. Проте результат демонструє зовсім протилежне. Лише один опозиційний кандидат здобуває перемогу, і це досить чіткий сигнал від простих людей – вони втомилися від хаосу, войовничих закликів і протистоянь. Страйкарі і мітингувальники – далеко не вся Україна. Хоча люди на майданах просто хочуть кращого життя, власне, як увесь народ, а не стоять конкретно за якогось політичного вождя.
Моє переконання – наша держава здатна сама, без зайвих втручань навести порядок у власному домі, якщо усі разом прагнутимемо миру, спокою і щоденної роботи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool