Кіровоград: «Весняний тиждень добра»

Квітень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

З 15 квітня по 25 квітня Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при партнерстві з Кіровоградським будівельним коледжем, Кіровоградським комерційним технікумом, факультетом педагогіки та психології Кіровоградського педагогічного університету ім. В.Вінниченка було проведено міську волонтерську акцію «Весняний тиждень добра».

Головна мета акції – формування та розвиток доброзичливого ставлення мешканців міста один до одного, привернення уваги громадськості до добрих справ, спрямованих на вирішення проблем громади, презентація волонтерської діяльності.
Акція закінчилась 25 квітня двома заходами: відвідуванням вранці волонтерами КМЦСССДМ відділення гемофілії Кіровоградської обласної лікарні та масштабним танцювальним флешмобом «Коло добра»
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool