Кіровоград: вбивство у Долинському районі

Липень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1423 | Коментарі: 0

Власник квартири, в якого «гостював» знайомий з Кіровоградщини, й гадки не мав, що на сумлінні знайомого одне людське життя.

Після того, як гіркий «життєвий досвід» аж чотири рази заводив підозрюваного до в’язниці, його знайомі хотіли вірити у краще - їх товариш справді виправився, взявся за розум і навіть створив власну родину…
У цей час родичі співмешканки чоловіка звернулися до міліції із заявою про її зникнення.
Здогадки про те, що жінка могла потрапити в біду, закралися після того як територією двору кілька днів без догляду та їжі бродила домашня худоба.
На місце пригоди терміново виїхала слідчо-оперативна група Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області. Під час огляду домоволодіння тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті було виявлено закопаним у саду.
Досвідчені оперативники взялися за пошуки вбивці. Чоловік даремно намагався сховатися у великому місці. Вже невдовзі на його руках замкнулися кайданки.
Підозрюваному вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» - розповідає Сергій Тюлєнєв, т.в.о. начальника Долинського РВ УМВС в області. - За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool