Кіровоград: увага розшук! Зникла жінка (фото)

Січень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1843 | Коментарі: 0

Новоукраїнський РВ УМВС України в Кіровоградській області розшукує Шімко Ганну Володимирівну, 1984 року народження, уродженку м. Помічна Добровеличківського району, яка з 2005 року постійно проживала в м. Сочі Російської Федерації та з початку 2010 року втратила зв’язок із родичами і на даний час місце її перебування не відоме.

Її прикмети: на вигляд 28-30 років, зріст 170 см, середньої статури, волосся пряме чорного кольору, може бути пофарбоване, обличчя прямокутної форми, ніс середнього розміру прямий, очі зелені, брови дугоподібні, вуха овальної форми.

Особливі прикмети: носить окуляри в прямокутній або круглій оправі із товстими лінзами, оскільки має дуже слабкий зір.
Просимо усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Шімко Ганни Володимирівни, повідомити за телефоном: (251) 2-17-39, або до найближчого відділення міліції за номером «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool