Кіровоград: увага дітям з родин переселенців та загиблих на Сході країни

Червень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1188 | Коментарі: 0

У рамках проведення заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей працівники міліції відвідали такі сім’ї і подарували солодощі, іграшки та надали речі першої необхідності.

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції завітали до родини Шатоха, які переїхали з зони проведення АТО та вже майже півроку мешкають у селі Камбурліївці. Сім`я виховує трьох дітей: 17-річного сина та доньок 8 й 11 років.
Правоохоронці прийшли у гості з фруктами та солодощами для дітлахів. Родина подякувала за те, що навіть далеко від рідної домівки, вони не залишилися на свято без уваги.
Вільшанські міліціонери побували у сім’ї військовослужбовця, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції. Його 13-річний син і 10-річна донька отримали від правоохоронців солодкі подарунки.
Під час спілкування діти розповіли про свої захоплення, навчання в школі. Син загиблого додав, що хоче захищати країну, як тато, і має намір після закінчення 9 класу навчатися у навчальному закладі для кадетів.
Працівники кримінальної міліції у справах дітей Гайворонського райвідділу зустрілися з 16-річною Анастасією Акриловою. Дівчина у серпні минулого року виїхала з зони проведення АТО з близьким родичем. Батьки неповнолітньої залишились у рідному населеному пункті.
У ході розмови визначались з потребами родини. Переселенці назвали найнеобхідніші речі – посуд, миючі та засоби гігієни, а також продукти харчування. Після зустрічі, того ж дня, за ініціативою начальника районного відділу міліції сім’ї була надана допомога.
Дільничні інспектори Олександрійського райвідділу міліції відвідали родину переселенців Сімонових, які проживають у селі Червона Кам’янка. Правоохоронці подарували дітям – Віктору та Анастасії – іграшки.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області (за матеріалами РВ УМВС)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool