Кіровоград: Угода забезпечить соціальний захист ветеранів

Квітень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Сьогодні, 29 квітня, відбулося підписання Угоди про взаємодію та співпрацю Кіровоградської міської ради та ради Кіровоградської міської організації ветеранів України на 2013-2015 роки.

Угоду підписали міський голова Олександр Саінсус та голова ради Кіровоградської міської організації ветеранів України Віталій Вієвський.
Така Угода, укладена з метою підтримки злагоди у суспільстві, забезпечення гідного життя ветеранів війни та праці, інвалідів, учасників бойових дій, сімей загиблих, “дітей війни”, пенсіонерів та людей похилого віку, посилення соціального захисту і виховання поважного ставлення до ветеранів усіх категорій, дозволить практично реалізувати низку спільних проектів влади і наймасовішої у Кіровограді ветеранської організації, відзначив міський голова Олександр Саінсус.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool