Кіровоград: учні ЗОШ-25 завтра навчатимуться у теплих класах

Січень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Вдруге за два дні Кіровоградський міський голова Андрій Райкович побував в ЗОШ № 25, аби перевірити, чи розпочало теплопостачальне підприємство відновлювати у закладі теплозабезпечення належної якості.

Безпосередньо на місці саме працювали представники ДП «Кіровоградтепло». Головний технолог підприємства Олексій Швець пообіцяв налагодити теплопостачання за кілька годин, аби вже завтра зранку учні прийшли у теплі класи

- На даний час наші спеціалісти демонтували елеваторні вузли, їх розточуть, щоб можна було збільшити подачу теплоносія, відповідно має покращитися і температурний режим приміщень школи, - пояснив Олексій Швець. За будь – яких умов, температура у закладі має відповідати санітарним нормам, наголосив Андрій Райкович. Якщо ж і після ремонту в деяких приміщеннях не буде забезпечуватися комфортний температурний режим, міський голова доручив догрівати класи.

- Паспортні температури повинні бути витримані, а далі ми вже з вами будемо вирішувати – якщо десь, в якомусь класі буде прохолодніш, ми поставимо калорифер, чи нагрівачі. Проте, загалом в школі повинно бути тепло, - переконаний Андрій Райкович. Директор закладу Лілія Матяшова, та учні подякували міському голові за увагу. А школярі найбільше радіють, що врешті зможуть сидіти за партами без верхнього одягу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool