Кіровоград: «У світі тварин»

Липень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

У відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас «У світі тварин» із виготовлення фігур тварин у техніці орігамі.

На майстер-клас завітали студенти факультету журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Вони були приємно вражені творчістю Петра Павловича, його картинами та історією їх створення. Після майстер-класу студенти залишили галерею не лише з гарними емоціями та настроєм, враженнями від картин всесвітньо відомого художника, а також чудовими сувенірами для рідних та друзів, виготовленими власноруч.
На майстер-класі можна було власноруч виготовити жабку, єнота, сову та мишку, оригінально доповнити малюнком та оздобити заготовленими заздалегідь наклейками.
Для дітей і молодих людей заняття орігамі захоплююче і корисне, адже здатне розвинути уяву, логіку, уважність і просторове мислення. Майстри переконані що той, хто пізнав неповторний світ орігамі, назавжди залишиться його вірним шанувальником.
На сьогоднішній день мистецтво орігамі досить добре зміцнилося в нашому світі. Є люди, які присвятили все своє життя пізнанню цього мистецтва. Художники-орігамісти намагаються виразити себе не тільки через папір, вони використовують всілякі матеріали, починаючи від тканини і картону, закінчуючи металом.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу Кіровоградського обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool