Кіровоград: у раніше судимого чоловіка вилучили зброю та наркотики

Червень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Під час оперативного відпрацювання міста правоохоронці виявили у 30-річного уродженця сусідньої області «арсенал» зброї.

Також з’ясувалося, що за місцем проживання зловмисник зберігав наркотичні засоби. За такі дії чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.
На одній з вулиць обласного центру увагу правоохоронців привернув підозрілий громадянин. До того ж, прикмети чоловіка збігалися з описом грабіжника, який знаходиться у розшуку. Працівники міліції зупинили незнайомця. Під час огляду його особистих речей виявили та вилучили чималу кількість зброї та набоїв.
- У сумці чоловік зберігав металевий ніж з трьома змінними лезами, 3 пістолети марок ПМ, «Сталкер», «Ягуар» та 86 набоїв різного калібру, - розповідає в.о. начальника Кіровоградського МВ Володимир Гавриленко. - За словами правопорушника, зброю він придбав через мережу Інтернет.
Окрім того, в орендованій квартирі чоловіка було виявлено 2 пакетики з вмістом порошкоподібної речовини вагою близько 15 гр, зовні схожу на метамфетамін, 2 паперових згортки з речовиною, схожою на канабіс, електронні ваги, скляну колбу з гумовою заглушкою та саморобний електричний пристрій, який слугує для витяжки хімічних випаровувань.
Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Кіровоградській області.
Зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення.
За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч. 1 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool