Кіровоград: у новий навчальний рік через символічну арку із калини (ФОТО)

Вересень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

До підшефної Кіровоградської школи-інтернату завітав тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління кадрового забезпечення УМВС в області полковник міліції Іван Стеценко.

Від імені керівництва Управління він привітав учнів зі святом, також звернувся зі словами вдячності до вчителів.
- Особливо хвилюючим цей день є для першокласників, які відкривають для себе незвіданий, цікавий, але разом з тим і нелегкий світ Країни Знань. Не менш важливим є він і для майбутніх випускників, які вже через рік отримають квиток у самостійне життя.
Бажаю вам, дорогі учні, виростати справжніми патріотами свого краю і народу, любити та шанувати вчителів і наставників, добре навчатися.
Хочу висловити глибоку вдячність педагогічному колективу школи за їх самовіддану і благородну працю на освітянській ниві. Зі свого боку запевняю, що ви і надалі можете розраховувати на нашу підтримку і допомогу, – зазначив т.в.о. начальника УКЗ УМВС Іван Стеценко.
В подарунок до свята від Управління МВС України в Кіровоградській області навчальний заклад в особі його директора Сергія Сторчауса отримав фотоапарат.
Продовженням урочистої лінійки стали виступи школярів, привітання від першокласників та майбутніх випускників. Також кращі учні кадетських класів поклали квіти до пам’ятних знаків видатним жителям краю. І, звісно ж, пролунав перший дзвінок.
Наприкінці заходу першачки разом із одинадцятикласниками вирушили у новий навчальний рік через символічну арку із калини.

До підшефної Кіровоградської школи-інтернату завітав тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління кадрового забезпечення УМВС в області полковник міліції Іван Стеценко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool