Кіровоград: у мобільному пункті є навіть варення декількох видів

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

Під патронатом Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді знаходяться 189 родин, які переживають кризові явища

Про це повідомив директор Центру Олег Краснокутський під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 26 січня. Із початку року спеціалісти Центру побували у кожній такій родині, щоб переконатися у її готовності безпечно пережити зимовий період, відзначив Олег Краснокутський. За його слолвами, усі, хто потребував, були забезпечені дровами на опалювальний сезон. Центр також веде постійний моніторинг температурного режиму у підвідомчому соціальному гуртожитку.

Температура повітря тут не опускалася нижче 22С. Важливим механізмом захисту від переохолодження та обмороження окремих категорій громадян на території міста стало створення спільного з управлінням з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення соціального патруля, який здійснює свої рейди вулицями Кіровограда.

Виявлених осіб, які не мають місця проживання, доправляють в один із 15 тимчасових пунктів обігріву, створених в обласному центрі на базі усіх закладів охорони здоров’я та у приміщеннях житлово – експлуатаційних організацій або ж до мобільного пукнту обігріву по вулиці Волкова поряд з гуртовим овочевим ринком. У разі необхідності, такі особи отримують медичну допомогу. Мобільний пункт, за інформацією начальника управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергія Коваленка, у вигляді намету забезпечений необхідною кількістю дров, електроенергією.

Тут є можливість приготувати гарячий чай, суп швидкого приготування. Є навіть варення декількох видів. Загалом, із 22 січня по сьогоднішній день до мобільного пункту обігріву звернулися четверо осіб, повідомив Сергій Коваленко. Такий пункт функціонуватиме доки зовнішня температура повітря не опуститься стабільно нижче -15С.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool