Кіровоград: у міськраді оновилася молодіжна рада

Листопад 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1848 | Коментарі: 0

4 листопада у Кіровоградській міській раді відбулося засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради під головуванням Віталія Слюсаренка.

Засідання розпочалося з історичного екскурсу «Студентська революція на граніті 1990 року : історія та сучасність», який зробив фахівець Кіровоградського обласного краєзнавчого музею Борис Шевченко.

На першому засіданні Молодіжної ради були обрані заступники голови ради, зареєстровані члени ради нового скликання та затверджений план роботи на 2015-2016 роки. Молодіжна рада V скликання оновився активною молоддю, серед яких Діонісій Буренко, Гезумян Шаген, Кошова Катерина, Павло Пташко, Валерій Пугач та інші і серйозно налаштована на проведення активної суспільно корисної та соціальної роботи у молодіжному середовищі обласного центру.

за матерілами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool