Кіровоград: у міській раді вручали нагрудні знаки та медалі

Травень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1444 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 травня міський голова Кіровограда Андрій Райкович вручив нагрудні знаки до почесного звання «Мати Героїня» трьом кіровоградкам.

Високи відзнаки, відповідно до Указу Президента України, отримали троє кіровоградок. Це матір дев’ятьох дітей – Галина Балабушка, мати, яка виховала п’ятьох дітей – Людмила Кравець та Ганна Задорожня – 90 – річна мама, що народила та виховала сімох дітей.

Подяку та подарунок від міської ради сьогодні отримала також мама – Діана Колісніченко. На її вихованні сьогодні знаходяться троє прийомних дітей.

Андрій Райкович висловив кіровоградським мамам теплі слова подяки за добросовісне виконання своєї високої місії та вручив їм квіти і подарунки.

Заслужені нагороди сьогодні отримали двоє ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Пам’ятну медаль до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи отримали Олексій Гненний та Володимир Лужняк.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool