Кіровоград: у міській раді вітали кращих автомобілістів міста

Жовтень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

Cьогодні, 23 жовтня, у Кіровоградській міській раді вітали кращих працівників транспортної галузі міста з їх професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника. З вітальним словом до працівників автотранспортних підприємств Кіровограда звернувся заступник міського голови Сергій Васильченко.

- Фактично сьогоднішня визначна дата – це свято і перевізників і пасажирів, тож міська влада робила все можливе, щоб першим було зручно працювати, а другим - комфортно користуватися громадським транспортом. – відзначив Сергій Васильченко. - Вітаю усіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті, хто забезпечує якість, своєчасність здійснення перевезень та безпеку пасажирів.

Заступник міського голови побажав усім працівникам автомобільного транспорту щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, подальшої успішної та безаварійної роботи!

Своїх колег цього дня привітав і начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Микола Цирфа а кращі з кращих автомобілісти міста отримали цього дня відзнаки Кіровоградської міської ради, виконавчого комітету та профільного управління Святковий настрій у залі створили майстри вокального співу вихованиця ДМШ №1 Катерина Паученко, спеціаліст управління освіти Євгенія Силантьєва та відома солістка Вікторія Делістьянова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool